Uitzending
Pauw - 19-12-2019

19-12-2019

Pauw

1605 x bekeken | 0 reacties
3
Premier Mark Rutte blikt terug op een bewogen politiek jaar. En daar was vandaag geen uitzondering op: staatssecretaris van Financiën Menno Snel stapte op vanwege de toeslagenaffaire. Ook legden de boeren en bouwers het halve land weer plat. Hoe leuk is het nog om premier van Nederland te zijn?

Na het enorme succes van de twee uitverkochte voorstellingen 'GIJP Live!' in het Nieuwe Luxor Theater, heeft voetbalanalyticus René van der Gijp besloten het wat groter aan te pakken. Voor de fans die achter het net visten, organiseert de oud-voetballer van onder meer PSV, Sparta en Oranje in 2020 'GIJP Live XL' in Rotterdam Ahoy. In de show vertelt Gijp op geheel eigen wijze over zijn persoonlijke leven, de televisiewereld en het profvoetbal. Vanavond is René te gast om er alles over te vertellen.

Deze week werd 'All I Want for Christmas' van Mariah Carey dan eindelijk, na 25 jaar, een Amerikaanse nummer 1-hit. In de Amerikaanse top 10 staan momenteel nog twee (oudere) kerstnummers, van Brenda Lee en Burt Ives. Een kerstnummer schrijven is één ding, er een dikke hit van maken is iets anders. Over de ingrediënten van een goed kerstnummer, waarom er na Mariah eigenlijk nooit meer een échte kersthit is geweest en hoe zij daar verandering in willen brengen, schuiven drie ervaringsdeskundigen aan: Gerard Joling, Corry Konings en Lisa Lois.

In deze uitzending van Pauw waren Corry Konings, Gerard Joling, Mark Rutte en Rene van der Gijp te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 19 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie