Uitzending
Pauw - 12-12-2019

12-12-2019

Pauw

1690 x bekeken | 0 reacties
3
Het privéleven van Dennis Weening is druk, onrustig en ontzettend chaotisch. En hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnostiseren met ADHD. In het nieuwe programma ADHDennis onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt uit ADHD en ondergaat hij behandelingen om meer rust te vinden. Hij vertelt hoe hem dat afgaat.

De gedupeerde ouders in de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst kregen deze week eindelijk hun dossiers te zien. Wat bleek? De teksten waren grotendeels zwartgelakt. Weer kregen ze geen duidelijkheid. De ouders komen nu zelf in actie om elkaar te helpen. Gedupeerden Dulce Gonsalves en Joe ten Cate en SP-Kamerlid Renske Leijten schuiven aan.

Nu al zijn er meer dan 30 procent meer meldingen van onlinedatingfraude dan in heel 2018. En het ergste moet nog komen: in december komen ieder jaar de meeste meldingen binnen, omdat richting de feestdagen meer singles op zoek zijn naar een liefde. Aan tafel zitten Mary Langelaar en Rileen Noordermeer. Zij zijn slachtoffer van datingfraude en hierdoor duizenden euro's verloren. Ook te gast is André Vermeulen, woordvoerder van de Fraudehelpdesk. Hij vertelt hoe de fraudeurs te werk gaan en hoe je je daartegen kunt wapenen.

Kensington speelde afgelopen weekend weer drie shows in de ZiggoDome, de teller staat nu op 13. Onlangs verscheen 'Time,' het nieuwste album dat wordt gezien als misschien wel hun beste ooit. Van Volkskrant tot NRC, recensenten buitelen juichend over elkaar heen. Over de grote shows, het album en hun muzikale ontwikkeling (minder galm, persoonlijker) schuiven de mannen van Kensington aan en er is een akoestisch optreden.

In deze uitzending van Pauw waren Dennis Weening en Renske Leijten te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 12 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie