Uitzending
Pauw - 18-12-2019

18-12-2019

Pauw

1121 x bekeken | 1 reacties
4
Na het ongekende bioscoopsucces van Gooische Vrouwen 1 en 2 komt Linda de Mol met een nieuwe film, die ook mede door haar bedacht is en waarin ze zelf een hoofdrol speelt. Olga Zuiderhoek speelt haar vrijgevochten moeder, die naast het Linda-personage 'April' nog twee andere dochters en een zoon heeft, met allemaal een verschillende vader. Als moeder ongeneeslijk ziek wordt, besluit ze dat ze euthanasie wil plegen. De verhoudingen tussen de zussen komen op scherp te staan, want wie gaat er straks voor hun autistische broer zorgen? Linda en Olga zijn te gast om te vertellen over de film 'April, May en June', waarin de lach en de traan dicht bij elkaar liggen.

Hij maakte de opkomst en ondergang mee van kalifaat, heeft tal van terreurverdachten vervolgd en ons land weten te behoeden voor aanslagen. Landelijk terrorisme-officier van justitie Ferry van Veghel stopt na vijfenhalf jaar. We blikken met hem terug op de afgelopen jaren.

Henk van der Meijden en zijn vrouw Monica Strotmann halen jaarlijks 's werelds beste artiesten naar Nederland voor het grote Wereldkerstcircus. Het spektakel, waaraan vele internationale circusartiesten meewerken, is inmiddels een traditie en gaat al decennialang mee. Elisa, de dochter van Henk en Monica, is net zo gepassioneerd als haar ouders en neemt straks de productie van hen over. Ze zijn alle drie te gast.

Mick van Wely met het laatste nieuws over de criminale organisatie rond Ridouan Taghi. Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, is opgepakt. De vreugde bij politie, justitie en nabestaanden uit moordzaken waar hij de hand in zou hebben is groot. Maar terughoudendheid is er ook. Ook na de arrestatie van de de 'Kleine' of 'Patron', zoals Taghi in het criminele milieu werd genoemd, willen personen uit de directe omgeving van kroongetuige Nabil B. alleen anoniem reageren. Ze waarschuwen: het gevaar is nog niet over.

In deze uitzending van Pauw waren Henk van der Meijden, Linda de Mol en Olga Zuiderhoek te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 18 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie