Uitzending
Pauw - 17-12-2018

17-12-2018

Pauw

2339 x bekeken | 0 reacties
5
Peter Pannekoek mocht voor de derde keer een bekende Nederlander op de hak nemen voor het satirische programma 'The Roast'. In navolging van Giel Beelen en Gordon was nu Johnny de Mol aan de beurt.

Beau van Erven Dorens heeft het afgelopen jaar vijf daklozen geholpen om uit de put te raken. In zijn programma 'Het Rotterdam Project' is te zien hoe zij weer wat van hun leven weten we maken. De presentator vertelt wat voor indruk dat op hem maakte en hoe we ervoor kunnen zorgen dat er minder mensen op straat leven.

Na maanden onderhandelen tussen overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties moet er eind deze week een definitief klimaatakkoord liggen. Vanavond is er opnieuw een politiek topoverleg onder leiding van premier Mark Rutte over de voorstellen van het klimaatoverleg. Voormalig PvdA-leider Diederik Samson geeft leiding aan een van de tafels (Gebouwde omgeving), en vertelt vanavond over de resultaten van het maandenlang onderhandelen.

GroenLinks wil dat de productie van xtc onder regie komt van de overheid, en daarmee uit het criminele circuit wordt gehaald. Door een oproep van Tweede Kamerlid Kathalijne Buitenweg is de discussie rondom het reguleren van xtc weer opgelaaid. Ze is te gast.

In deze uitzending van Pauw waren Beau van Erven Dorens, Diederik Samsom, Kathalijne Buitenweg en Peter Pannekoek te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 17 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie