Uitzending
Pauw - 18-12-2018

18-12-2018

Pauw

2471 x bekeken | 0 reacties
6
Olav Mol en Jack Plooij reizen de hele wereld over om verslag te doen van de Formule-1. Iedere Grand Prix doen ze dat op hun eigen manier en juist daarom zijn ze onder veel fans bijna even populair als Max Verstappen zelf. Een terugblik op het afgelopen seizoen.

Voor Wim Kieft is Arnon Grunberg zijn lievelingsschrijver, hij had zelfs een klein rolletje in zijn debuutroman Blauwe Maandagen. Arnon Grunberg voelt juist een behoefte om Kieft te redden en heeft een ongelooflijke zwak voor de bescheiden voetballer. Toch hebben ze elkaar slechts 1 keer ontmoet. Vanavond hebben ze elkaars laatste boek gelezen en gaan ze in gesprek over boeken, goede mannen en hun fascinatie voor elkaar.

Presentatrice Sophie Hilbrand duikt voor haar nieuwe serie Liefde is in de meest voorkomende thema's binnen de liefde. Van prille relaties, alleen zijn tot scheiden. Ze zoekt uit wat er aan de basis ligt van een gezonde relatie. Waar lopen we tegenaan, wat hebben we voor elkaar over en wat doet je de koffers pakken? Vanavond vertelt ze hierover.

De minister van FinanciŽn kondigde vandaag nieuwe maatregelen aan om nieuwe schandalen in de bankensector te voorkomen. De beloningsregels worden verder aangescherpt en de banken moeten meer rekening houden met het maatschappelijk draagvlak. Henk Nijboer (PvdA) vindt de regels niet ver genoeg gaan en Jort Kelder vindt dat we meer op Europees niveau moeten handelen.

In deze uitzending van Pauw waren Arnon Grunberg, Jack Plooij, Jort Kelder, Olav Mol, Sophie Hilbrand en Wim Kieft te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 18 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie