Uitzending
Pauw & Witteman - 14-11-2011

14-11-2011

Pauw & Witteman

2451 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Dion Graus, Olcay Gulsen, Harald Swinkels, Bas Witvoet, Gordon.

Olcay Gulsen, Harald Swinkels en Bas Witvoet
De Nederlandse economie kan wel een positieve impuls gebruiken, een klein avontuurlijk duwtje in de goede richting. Daarom riepen we creatieve, ondernemende geesten op een idee in te sturen om in tijden van crisis nog geld te verdienen. Op onze speciale website kwamen meer dan duizend ideen binnen, en met uw stem hebben we een top 25 samengesteld. Drie Nederlandse topondernemers bepalen wie van de 25 geholpen wordt om het plan uit te voeren met 10.000 euro als startkapitaal: Olcay Gulsen (SuperTrash), Harald Swinkels (Nederlandse Energie Maatschappij) en Bas Witvoet (Oranjegroep).

Gordon
Het gaat goed met Gordons band Los Angeles, The Voices. Zijn nieuwe cd Because we believe is platina, kwam bovendien op nummer n binnen in de Album top 100. Daarmee is het Gordons grootste succes ooit. Maar er is meer. Komend jaar gaat hij met zijn kwintet van klassieke zangers een poging doen definitief door te breken in Duitsland en de Verenigde Staten.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Dion Graus en Olcay Gulsen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op maandag 14 november door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie