Uitzending
Pauw & Witteman - 16-11-2011

16-11-2011

Pauw & Witteman

2051 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Jaap de Groot, Martin äimek, Tim Knol, Ineke van Gent en Teus Kool.

Jaap de Groot
Louis van Gaal wordt algemeen directeur van Ajax. Dat heeft de Raad van Commissarissen vandaag besloten. Commissielid Johan Cruijff was daar niet bij aanwezig, maar zou wel schriftelijk op de hoogte zijn gesteld. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Ghostwriter van Johan Cruijff en chef-sport bij de Telegraaf Jaap de Groot gaat in op dit laatste nieuws rond Ajax. En hoe belangrijk is de ledenvergadering van vanavond nog voor het besluit om Louis van Gaal als directeur aan te stellen?

Ineke van Gent en Teus Kool
GroenLinks Tweede Kamerlid Ineke van Gent wil weigerambtenaren te verbieden. Zij diende daarvoor een wetsvoorstel in. Door de onverwachte steun van de PVV behaalde de motie gisteren een meerderheid in de Tweede Kamer. Teus Kool is trouwambtenaar en SGP-raadslid in de gemeente Neerijnen. Hij weigert homostellen te trouwen. Vanavond in Pauw & Witteman een debat over weigerambtenaren met Teus Kool en Ineke van Gent.

Martin äimek
Het Italiaanse kabinet Monti I is rond. I deze 63-ste regering van ItaliŽ de nieuwe premier Mario Monti voorlopig zelf de portefeuille FinanciŽn en Economische Zaken beheren. Vanavond in Pauw & Witteman ItaliŽ-kenner de Martin äimek over de nieuwe Italiaanse premier Monti en het nieuwe zakenkabinet.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 16 november door de VARA en NTR. Te gast waren Cornelis Willem Heuckeroth, Ineke van Gent en Martin Simek. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie