Uitzending
Pauw & Witteman - 3-12-2010

3-12-2010

Pauw & Witteman

2047 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Frans Timmermans, Evert Kroon, Sanne Vogel en Yves Gijrath.

Frans Timmermans
Voormalig staatssecretaris van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans gaat vanavond in op de week van de klokkenluiderswebsite Wikileaks. De website van de AustraliŽr Julian Assange is deze week begonnen met het lekken van 251.287 officiŽle en geheime documenten afkomstig van Amerikaanse ambassades.

Evert Kroon
Na zes weken is fysiotherapeut Peter Oosterhuis van hulporganisatie Streams Afghanistan donderdagavond weer vrijgelaten. Oosterhuis werd 25 oktober samen met zijn Afghaanse chauffeur ontvoerd in het noorden van Afghanistan. Evert Kroon is de woordvoerder van de hulporganisatie en gaat vanavond in op de ontvoering en vrijlating van Oosterhuis.

Sanne Vogel
De nieuwe voorstelling Document van Sanne Vogel gaat 10 december in premiŤre. Ze speelt een monoloog over haar familiegeschiedenis. Het gesprek dat ze 30 oktober 2008 aan tafel bij Pauw & Witteman had, leidde uiteindelijk tot deze voorstelling. Ze vertelde toen over haar familiegeschiedenis welke overheerst wordt door het kankergen. Ze verloor meerdere familieleden aan de ziekte en vertelde emotioneel over haar angst om ook kanker te krijgen.

Yves Gijrath
Donderdag koos de Wereldvoetbalbond FIFA niet Nederland en BelgiŽ, maar Rusland als gastland voor het WK voetbal van 2018. De kandidaten reisden af naar ZŁrich in Zwitserland voor de bekendmaking. Het is voor het eerst dat Rusland een WK organiseert.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 3 december door de VARA en NTR. Te gast waren Frans Timmermans, Yves Gijrath, Sanne Vogel en Evert Kroon. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie