Uitzending
Pauw & Witteman - 27-2-2013

27-2-2013

Pauw & Witteman

1573 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Antoine Bodar, Diederik Samsom en Auke Zeldenrust.

Diederik Samsom
Minister Dijsselbloem van FinanciŽn is begonnen met gesprekken over eventuele aanpassingen in het begrotingsakkoord met fractievoorzitters in de Tweede Kamer. De gesprekken gaan zowel over de begroting voor dit jaar als die voor 2014.

PvdA-fractievoorzitter Diederik Samsom is vanavond te gast bij Pauw & Witteman om de rondgang van minister Dijsselbloem en het begrotingsakkoord te bespreken.

Antoine Bodar
Paus Benedictus heeft vandaag een van zijn laatste grote toespraken gehouden. Op het Sint-Pietersplein blikte de paus tijdens de laatste audiŽntie terug op zijn pontificaat. Priester Antoine Bodar is vanavond te gast bij Pauw & Witteman om het laatste optreden van de paus en zijn naderende afscheid te bespreken.

Auke Zeldenrust
Jasper S. de man die de moord op Marianne Vaatstra heeft bekend, is volledig toerekeningsvatbaar. De officier van Justitie meldde vandaag tijdens de pro-formazitting dat dit blijkt uit onderzoeken van het Nederlands Instituut voor Forensische psychiatrie en psychologie.

Auke Zeldenrust is verslaggever voor Omroep Friesland. Hij volgde de zaak vanaf het begin en was vandaag aanwezig bij de pro-formazitting. Vanavond is hij te gast bij Pauw & Witteman om de ontwikkelingen te bespreken.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 27 februari door de VARA en NTR. Te gast waren Diederik Samsom en Antoine Bodar. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie