Uitzending
Pauw & Witteman - 25-4-2014

25-4-2014

Pauw & Witteman

2075 x bekeken | 0 reacties
5
Justine Marcella, Sandra Schuurhof en Özcan Akyol
De eerste Koningsdag wordt morgen waarschijnlijk voor het laatst gehouden op de manier waarop Beatrix het vierde. Willem Alexander bezoekt dit jaar De Rijp en Amstelveen. Wat gaat hij veranderen aan de opzet van de dag? Op welke manier heeft hij het koningschap het afgelopen jaar ingevuld? Wat doet hij anders dan zijn moeder. We spreken met Justine Marcella, hoofdredacteur van Vorsten, royaltydeskundige Sandra Schuurhof en schrijver Özcan Akyol.

Joost van Bellen
DJ Joost van Bellen heeft het boek 'Pandaogen' geschreven. In zijn roman schrijft hij over de zucht naar roem en de hoge prijs die je daar soms voor moet betalen. Daarnaast hebben we het met hem over zijn dj-carrière en over hoe de dansscène de afgelopen jaren veranderd is.

Ferry Mingelen
Op 22 mei vinden de Europese verkiezingen plaats. Waar de meeste landen hun kopstukken afvaardigen naar Brussel, lijkt de Nederlandse politiek niet warm te lopen voor een Europese zetel. Hoe kan dat? Vanavond spreken we erover met Ferry Mingelen. Hij keek voor ons naar de kwaliteit van de Nederlandse Europarlementariërs.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Justine Marcella, Sandra Schuurhof, Joost van Bellen en Ferry Mingelen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op vrijdag 25 april door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie