Uitzending
Pauw & Witteman - 22-4-2014

22-4-2014

Pauw & Witteman

1796 x bekeken | 0 reacties
3
Gasten: Johan Remkes, Roelof Bosma, Alexander de Swart en Eric van der Burg

Alexander de Swart,
Vandaag werd het boek ‘Badr Hari, Mijn Verhaal’, gepresenteerd. Sportjournalist Maarten Bax heeft de kickbokser gevolgd tijdens de afgelopen turbulente periode uit zijn leven. Hij schreef een biografie waarin de ring, zijn relaties met o.a Estelle Cruijff en de rechtszaken die tegen hem lopen centraal staan. Alexander de Swart, advocaat van Koen Everink, las de biografie van Badr Hari en zit vanavond aan tafel om het boek te bespreken.

Johan Remkes
De kans dat er een superprovincie komt bestaande uit Noord-Holland, Utrecht en Flevoland is een stuk kleiner geworden. Dit bleek vanavond tijdens een persconferentie van de commissarissen van de koning van deze drie provincies. Tijdens de persconferentie maakten zij bekend dat ze niet meer willen meewerken aan het kabinetsplan voor een superprovincie. Het kabinet voert al maanden gesprekken met de provincies maar er was al langer weerstand tegen de plannen. Zonder de steun van de drie provincies lijkt de komst van een superprovincie van de baan. Johan Remkes, commissaris van de Koning voor Noord-Holland legt vanavond uit waarom de provincies hun steun intrekken.

In deze uitzending van Pauw & Witteman was Johan Remkes te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op dinsdag 22 april door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie