Uitzending
Pauw & Witteman - 15-1-2010

15-1-2010

Pauw & Witteman

1253 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Hans van de Weerd, Thea Hilhorst, Jan Swinkels Carine de Vries en Jeanette Croonen

Carine de Vries en Jeanette Croonen
Carine de Vries en Jeanette Croonen verloren hun kind aan zelfdoding na vergeefse vezoeken om euthanasie. Zij strijden samen om euthanasie binnen de psychiatrie bespreekbaar te maken. Hoogleraar psychiatrie Jan Swinkels gaat in op de vraag of psychiatrische patiŽnten met een doodswens recht op euthanasie hebben. Wanneer moet een arts medewerking verlenen en hoe is het voor een arts om euthanasie uit te voeren?

Thea Hilhorst en Hans van de Weerd
Hoogleraar humanitaire hulp Thea Hilhorst en Artsen zonder Grenzen-directeur Hans van de Weerd gaan in op de chaos in HaÔti na de ramp en de internationale hulp. Thea Hilhorst is bijzonder hoogleraar Humanitaire Hulp en Wederopbouw. Ze onderzoekt de sociologie van humanitaire hulp en andere interventies in ramp- of oorlogsgebieden.

Frits Wester
Parlementair verslaggever Frits Wester blikt terug op een bewogen politieke week: de presentatie van het Irak-rapport, de reactie van de premier daarop en de gehele crisis in de coalitie.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 15 januari door de VARA en de NPS. Te gast waren Frits Wester en Hans van de Weerd. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee