Uitzending
Pauw & Witteman - 14-5-2010

14-5-2010

Pauw & Witteman

2458 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Sonja Bakker, Kees Jansma, Jan Dijkgraaf en Bart Chabot.

Jan Dijkgraaf
Een telefonisch interview met Ruben, de enige overlevende van de vliegramp in Tripoli, in De Telegraaf, heeft tot woedende reacties geleid. Een verslaggeefster van De Telegraaf belde met de dokter van Ruben, die de telefoon doorgaf aan Ruben zelf. De jongen barstte in huilen uit, omdat hij dacht dat hij familie aan de telefoon had. Hij wist niet dat hij een vliegtuigongeluk had overleefd en dat zijn ouders waren overleden.

Nynke de Zoeten
Staatssecretaris Jack de Vries (Defensie, CDA) is afgetreden, na de onthullingen over een buitenechtelijke relatie. De Vries kwam deze week in opspraak, toen bekend werd dat hij een affaire met zijn adjudante had. Hij deed al een stapje terug in de verkiezingscampagne, maar heeft vandaag besloten af te treden. Parlementair verslaggeefster Nynke de Zoeten is te gast en gaat in op het besluit van Jack de Vries.

Kees Jansma
Over een maand speelt Oranje in Johannesburg de eerste poulewedstrijd tegen Denemarken. Deze week is het Nederlands elftal begonnen met de voorbereidingen op het wereldkampioenschap. De eerste spelers, waaronder Robin van Persie, meldden zich op het trainingscomplex in Hoenderlo. Bondscoach Bert van Marwijk zal op 1 juni zijn definitieve selectie bekendmaken. Hij heeft HSV-spits Ruud van Nistelrooij al afgebeld.

Bart Chabot
Bart Chabot volgde de verkiezingscampagnes voor Pauw & Witteman. Vanavond blikt hij terug op de afgelopen politieke weken.

Sonja Bakker
Gewichtsconsulente Sonja Bakker schreef het zeer succesvolle boek Bereik je ideale gewicht!, waarin strikte weekmenu's staan die de sleutel moeten zijn voor het bereiken van een gezond gewicht. Na het succes van het boek zette Bakker een online afslankprogramma op en was ze steeds vaker op televisie te zien. Ook begon ze een eigen tijdschrift, dat erg goed liep.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 14 mei door de VARA en de NPS. Te gast waren Bart Chabot, Jan Dijkgraaf, Kees Jansma, Nynke de Zoeten en Sonja Bakker. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie