Uitzending
Pauw & Witteman - 1-4-2009

1-4-2009

Pauw & Witteman

1269 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten: Elco Brinkman, Paul de Krom en Vincent en Suzan van Saase, de ouders van het kindje Friso, die tegen hun zin de Turkse nationaliteit kreeg. En Sjoerd van Stokkum over de malaise in de autobranche.

Elco Brinkman
Het pensioenfonds ABP wil de premies verhogen om problemen het hoofd te bieden. Volgens de net afgetrede voorzitter Elco Brinkman is de ingreep nodig om te voorkomen dat pensioenen moeten worden verlaagd.

Paul de Krom, Vincent en Suzan van Saase
Het zoontje van Vincent en Suzan van Saase kreeg tegen hun zin de Turkse nationaliteit. VVD'er De Krom wil paal en perk stellen aan die praktijk.

Sjoerd van Stokkum bespreekt de autowereld
GM gaat failliet, importeur Kroymans is al bankroet en de autoverkopen blijven dalen. Valt er voor autoliefhebber Van Stokkum nog wel wat te genieten?

Achter de schermen bij de politieke redactie
De politieke redactie regelt, hoe kan het ook anders, politieke gasten voor Pauw & Witteman. Van Agnes Kant tot Hero Brinkman. Alleen Geert Wilders wil maar niet lukken.

Missie Afghanistan: vertrekken of langer blijven?
In 2010 bouwt Nederland de missie in Afghanistan af. Wat vindt u: moeten we blijven of vertrekken? Discussieer mee.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 1 april door de VARA en de NPS. Te gast waren Elco Brinkman, Paul de Krom en Sjoerd van Stokkum. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie