Uitzending
Pauw & Witteman - 30-3-2009

30-3-2009

Pauw & Witteman

1507 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten: Minister van Defensie Eimert van Middelkoop en minister voor Ontwikkelingssamenwerking Bert Koenders over de Afghanistan-top in Den Haag, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken Boele Staal over de bonussen en directeur reizigers van de NS Jacques Huberts over agressie in de trein.

Bert Koenders en Eimert van Middelkoop
Wat vinden ministers Eimert van Middelkoop en Bert Koenders van de nieuwe Afghanistanstrategie van Barack Obama? En hoe kijken zij aan tegen het probleem van corruptie in Afghanistan? Ook gaan zij in op de Afghanistan-top die morgen zal plaatsvinden in Den Haag.

Boele Staal
Voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken Boele Staal gaat in op het gesprek dat minister Bos vandaag heeft met de top van de financiële sector over de bonuscultuur. Boele Staal gaat in op wat er op de bijeenkomst besproken is en wat voor maatregelen Bos wil nemen om het regenen van bonussen tegen te gaan. En waarom is het toch zo moeilijk voor bankiers om 'sorry' te zeggen?

Jacques Huberts
Jacques Hubert, directeur van NS Reizigers, gaat in op de mishandeling van een NS-conducteur in de trein zaterdagavond. De conducteur werd mishandeld door twee mannen nadat hij één van hen aansprak omdat hij op het balkon van de trein stond te plassen. De NS is woedend en gaat er alles aan doen om de verdachten maximaal te straffen.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 30 maart door de VARA en de NPS. Te gast waren Eimert van Middelkoop, Bert Koenders, Boele Staal en Jacques Huberts. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie