Uitzending
Op1 - 3 mei 2024

3 mei 2024

Op1

3-5-2024

| 406 x bekeken | 0 reacties
4
Wim Voermans over de vermeende plannen van de formerende partijen
Den Haag is officieel met reces, maar formerende partijen BBB en NSC zitten in de media niet stil. Mona Keijzer is actief in de media over migratie en NSC poogt de samenwerking met de PVV te verdedigen. We maken de balans op met hoogleraar staatsrecht Wim Voermans. Vanavond legt hij de vermeende plannen van de formerende partijen langs de maatstaven van het staatrecht.

Lia van Bekhoven over het 'conservatieve psychodrama in post-brexit Engeland'
Gisteren waren er lokale verkiezingen in Engeland. Ruim vier jaar na de Brexit liegen de cijfers er niet om: vele Brexit beloftes zijn gebroken en het land staat er niet goed voor. Wat is de sfeer in het land? Engeland correspondent Lia van Bekhoven is vanavond te gast en vertelt alles over het ‘conservatieve psychodrama’ dat zich voltrekt na de Brexit.

Joost Eerdmans bracht een nacht door naast een windturbineHaagsche
Hoe is het een windturbine in je spreekwoordelijke achtertuin hebben? JA21-partijleider Joost Eerdmans is fervent tegenstander van windmolens en nam de proef op de som. Hij bracht een nacht door naast een windturbine om zijn gelijk te bewijzen. De bevindingen? Die deelt hij vanavond aan tafel bij Op1.

In deze uitzending van Op1 waren Joost Eerdmans, Lia van Bekhoven, Ronald van Raak en Mona Keijzer te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 3 mei 2024 werd uitgezonden op vrijdag 3 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie