Uitzending
Op1 - 24 februari 2020

24 februari 2020

Op1

24-2-2020

| 2046 x bekeken | 0 reacties
5
Dragqueens, alpaca's, Prince, jaren tachtig hits en Femke Halsema. Ze komen allemaal samen in de nieuwe theatervoorstelling Kom! van Sanne Wallis de Vries. Ook putte de cabaretière voor haar nieuwe voorstelling uit de avonturen met haar eigen gezin. Maar of haar man en dochters daar zo blij mee zullen zijn Wallis de Vries vertelt over haar nieuwe theatershow, met als belangrijkste thema: 'het maakt niet uit wat er tussen je benen zit.'

Bokskampioen Lucia Rijker wordt binnenkort als een van de eerste vrouwen opgenomen in de legendarische International Boxing Hall of Fame. Daarmee komt ze in het rijtje met onder anderen de wereldberoemde boksers Muhammad Ali en Mike Tyson te staan. Ze vertelt over deze bijzondere mijlpaal in haar carrière. Ook praat Rijker over een nieuw seizoen DREAM SCHOOL, waarin ze met Eric van 't Zelfde schoolverlaters opnieuw inspireert om zichzelf te ontwikkelen.

Wekenlang dobberde cruiseschip de Westerdam rond op de Oost-Chinese Zee: het mocht nergens aanmeren uit angst voor een besmetting met het Coronavirus. Hans Slingerland van Bemmelen en Jolanda Koote moesten bijna drie weken noodgedwongen op het schip doorbrengen. Ze schuiven aan, samen met arts-viroloog Anne Wensing. Zij vertelt over de opvallende Corona-uitbraak en doden in Italië en ander nieuws rondom het virus. Modejournalist Cécile Narinx is net terug uit Milaan: hoe is de situatie daar? En moet Nederland nu ook maatregelen nemen? Tweede Kamerlid voor het CDA Pieter Omtzigt schuift ook aan.

In deze uitzending van Op1 waren Cécile Narinx, Lucia Rijker en Pieter Omtzigt te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma en Hugo Logtenberg. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 24 februari 2020 werd uitgezonden op maandag 24 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie