Uitzending
Op1 - 24-5-2020

24-5-2020

Op1

606 x bekeken | 0 reacties
5
Het RIVM onderzoekt aan welke maatregelen Nederlanders zich wél en niet willen houden. Gedragspsycholoog van het RIVM Reint Jan Renes brengt de verrassende uitkomsten in kaart.

Zangeres Marga Bult werkte de afgelopen maanden in een speciaal ingericht zorghotel voor coronapatiënten in het Brabantse Uden. Langzaam wordt alles weer normaal in deze zwaar getroffen provincie. En ook in het leven van Marga Bult, want ze heeft haar verpleegstersoutfit voorlopig weer in de kast gehangen. Ze schuift aan.

Er voltrekt zich een drama in het leven van veel sekswerkers. Tot september zitten ze zonder inkomen en ze worden niet gecompenseerd. Seksclubeigenaar Lotte Alberg maakt zich grote zorgen.

Tiger Woods speelt op dit moment een benefietwedstrijd die door miljoenen Amerikanen wordt gevolgd. Topgolfer Joost Luiten volgt het en vertelt over zijn ontmoeting met Donald Trump.

Wekenlang in weer en wind doodstil op 'n plekje in de natuur liggen om dat éne moment met die éne vogel vast te leggen in beeld en geluid. Dat is het leven van cameraman Ruurd Jelle van der Leij en geluidsman Olivier Nijs; de mannen achter de successerie Het Wad. Ze vertellen erover.

In deze uitzending van Op1 waren Joost Luiten en Marga Bult te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op zondag 24 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie