Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - Politiek

Politiek

NOVA

14-4-2006

| 933 x bekeken | 0 reacties
6
Koningshuis
Vertel dit toch aan niemand, heet het boek van de historici Hermans en Hooghiemstra. Over het leven van een adellijke hofdame uit de tijd van koningin Emma. Adel en het koningshuis lijken bijelkaar te horen als twee loten aan dezelfde stam, maar koningin Beatrix verburgerlijkte de hofhouding en ook haar zoons trouwden met burgermeisjes, zoals Mabel Wisse Smit. Hof en adel groeien uit elkaar. In NOVA een gesprek met Dorine Hermans.

Stamcellen
Er is geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor: injecties met eigen stamcellen als middel tegen de gevolgen van een herseninfarct. Maar verlamde patiŽnten hebben er toch veel geld voor over. Ondanks alle waarschuwingen blijven zij geloven in de omstreden stamceltherapie.

De Politieke Barometer
Hoe zou de Tweede Kamer eruitzien als er deze week verkiezingen zouden zijn gehouden. Welk effect heeft de strijd om het leiderschap van de VVD? Buro Interview-NSS peilde de stemming.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA met de titel Politiek is uitgezonden op vrijdag 14 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Dorine Hermans. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!