Uitzending
NOVA - 20-4-2006

20-4-2006

NOVA

887 x bekeken | 0 reacties
6
Vrouw van TBS-er Wilhelm S
Zelf haar man aangeven kon ze niet, maar ze snapt nog steeds niet waarom de politie jacht op hem maakte en hem niet oppakte toen hij bij haar was. Henny S., de vrouw van TBS-er Wilhelm S. die op de vlucht een oude man vermoordde, schreef een boek over haar huwelijk. Motie van wantrouwen noemde ze het.

Ergernis binnen de VVD
'Een zwaktebod' noemt de partijtop van de VVD de weigering van Rita Verdonk om volop in debat te gaan om het lijsttrekkerschap. 'Verschrikkelijk' noemt Verdonks partijgenoot minister Hoogervorst het geruzie tussen Verdonk en Rutte. Den Haag Vandaag is aanwezig bij de campagnebijeenkomst van Rita Verdonk in Utrecht en Mark Rutte reageert in de studio.

Aan boord van een marineschip
Exclusieve beelden van het marineschip Hr. Ms. De Zeven ProvinciŽn, gelegen in de Arabische Golf. NOVA sprak er met de commandant der strijdkrachten generaal Dick Berlijn over de wantoestanden binnen de marine en de zaak Eric O.

Presentatie: Paul Witteman en Nynke de Zoeten.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 20 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Mark Rutte en Dick Berlijn. De presentatie was in handen van Paul Witteman en Nynke de Zoeten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie