Uitzending
NOVA - 28-3-2006

28-3-2006

NOVA

883 x bekeken | 0 reacties
6
Staatsbezoek Beatrix
Koningin Beatrix is in ArgentiniŽ waar ze donderdag zal beginnen een een staatsbezoek. In gezelschap van Willem-Alexander en MŠxima bezoekt de koningin ook een tentoonstelling over Anne Frank die is aangevuld met panelen over het dictatoriale Videla-regime. De pro's en contra's van dit bezoek.

Verkiezingen IsraŽl
IsraŽl kiest vandaag een nieuw parlement. De verwachting is dat het centrumrechtse Kadima van waarnemend premier Ehud Olmert de verkiezingen gaat winnen. Hij vervangt Sharon, die na een aantal hersenbloedingen nog altijd in coma ligt. Een portret van Olmert en een debat tussen Harry de Winter van Een Ander Joods Geluid en schrijver Leon de Winter.

Vallen
Het is de week van het vallen. Vandaag startte een speciale campagne gericht op 55-plussers. Een overzicht van de meest opmerkelijke valpartijen in de openbaarheid.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 28 maart door de VARA en de NPS. Te gast waren Harry de Winter en Leon de Winter. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!