Uitzending
NOVA - 25-3-2006

25-3-2006

NOVA

1030 x bekeken | 0 reacties
6
De vakbond voor militairen AFMP/FNV en de vereniging van marineofficieren KVMO vinden dat minister Kamp van Defensie berichten over seksuele intimidatie, drank- en drugsmisbruik bij de marine bagatelliseert. Een gesprek met Hans Plaisier, voorzitter van de KVMO.

Christen in Afghanistan
Abdul Rahman, de Afghaan die de doodstraf riskeerde omdat hij zich als moslim tot het christendom heeft bekeerd, wordt wellicht spoedig vrijgelaten als blijkt dat hij psychisch niet in orde is. NOVA spreekt in Kabul met Haji Mohamad Mohaqeq, ex-minister en voorzitter van de commissie die de regering adviseert over religieuze zaken.

Afkicken met Ibogawortel
IbogaÔne is een wortelextract uit het West-Afrikaanse Gabon met zeldzaam helende krachten. De wortelschors zou een wondermiddel zijn waarmee het eenvoudig is een verslaving te beŽindigen. In Nederland worden enkele verslaafden met het middel behandeld. NOVA ging bij ze langs. Is er sprake van een revolutie in de behandeling van verslavingen?

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 25 maart door de VARA en de NPS. Te gast was Hans Plaisier. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!