Uitzending
NOVA - 29-12-2008

29-12-2008

NOVA

768 x bekeken | 0 reacties
6
Arabische wereld woedend op IsraŽl
IsraŽlische tanks en grondtroepen staan klaar om Gaza binnen te trekken. Voor de derde dag voert het IsraŽlische leger luchtaanvallen uit op Gaza. In de Arabische wereld is de woede tegen IsraŽl enorm. Zo ook in Ramallah in de Westbank. NOVA-correspondente Ankie Rechess sprak er met Palestijnse politici en inwoners.

Eerste ijspret in Nederland
Op diverse plekken in Nederland kan het weer: schaatsen op natuurijs. Ondanks een lichte tempering van de kou in het begin van 2009 lijkt er voorlopig geen einde te komen aan de vorstperiode. Tijdens en na de jaarwisseling blijft het 's nachts in een groot deel van het land vriezen. Het ijs kan dus verder aangroeien. NOVA gaat het ijs op.

NOVA's Beurs Top-5 2009
Het beursjaar 2008 was het slechtste beursjaar ooit. De beurzen gingen zeer hard onderuit en NOVA's Beurs Top-5 van 2008 verloor meer dan de helft van zijn waarde. De nieuwe Beurs Top-5 komt vanaf autosloperij De Ooyevaar in Blokker. Vijf topanalisten blikken terug op 2008 en selecteren op basis van een grondige analyse vijf beursfondsen voor 2009.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 29 december door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie