Uitzending
NOVA - 2-11-2006

2-11-2006

NOVA

813 x bekeken | 0 reacties
6
Marcel Katee
Een exclusief interview met Marcel Katee, voorlopig op vrije voeten. Volgens justitie is hij de financiŽle man en stroman achter Willem Holleeder. In naam van Holleeder zou Katee onder meer twee gokhallen in Amsterdam beheren.

Herman Brood
Sinds muzikant en kunstenaar Herman Brood op 11 juli 2001 zijn atelier verliet om van het dak van het Hilton af te springen, is zijn werkplaats onaangeroerd gebleven. Op 5 november zou Herman Brood zestig jaar zijn geworden. Ter gelegenheid daarvan komt er een film en een tentoonstelling in het Groninger Museum, waar het atelier opnieuw wordt opgebouwd. NOVA kreeg deze week als allerlaatste een rondleiding van manager Koos.

IndonesiŽ
De verdroging (en vernietiging) van veengronden in IndonesiŽ blijkt een onverwacht `schokkende invloedŅ op het wereldwijde broeikaseffect te hebben. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van NGO Wetlands International en Delft Hydrolics die het resultaat vanavond in NOVA presenteren.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 2 november door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee