Uitzending
NOVA - 21-1-2009

21-1-2009

NOVA

899 x bekeken | 1 reacties
6
Hof: Wilders moet vervolgd worden
Geert Wilders moet vervolgd worden. Met zijn anti-islamitische uitspraken en zijn film Fitna heeft de PVV-leider volgens het Gerechtshof fundamentele grenzen overschreden. Het Openbaar Ministerie oordeelde eerder dat de uitlatingen van Wilders onder de vrijheid van meningsuiting vallen. In NOVA een interview met Wilders, waarin hij zegt dat de 'heren van het Hof niet lekker bij hun hoofd zijn'. In de studio is advocaat Gerard Spong. Hij maakte bezwaar tegen de beslissing van het OM om Wilders niet te vervolgen.

Moeder staat voor strafrechter
Een moeder, die zich niet houdt aan de omgangsregeling voor haar zoon, staat morgen voor de strafrechter. Het is voor het eerst dat het Openbaar Ministerie een moeder vervolgt, omdat ze zich niet houdt aan de omgangsregeling. Het kostte de vader jaren procederen en duizenden euro's om een omgangsregeling te krijgen met zijn zoon. Maar elke keer als hij voor de deur van zijn ex-vrouw staat, krijgt hij zijn zoon niet mee

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 21 januari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Gerard Spong.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie