Uitzending
NOVA - 23-1-2009

23-1-2009

NOVA

843 x bekeken | 0 reacties
6
Doden na steekpartij in kinderdagverblijf
Bij een steekpartij in een kinderdagverblijf in het Vlaamse Sint-Gillis bij Dendermonde zijn vier slachtoffers gevallen; een medewerker en drie kindjes. De dader is inmiddels gepakt. Vanuit Dendermonde het laatste nieuws.

Slachtoffer ex-neuroloog spreekt
De vrouw die van het Medisch Spectrum Twente (MST) een spreekverbod heeft gekregen, mag van de voorzitter van de Raad van Bestuur van het MST, Herre Kingma, weer praten. Dat doet ze vanavond in Nova.

Misdaad mag niet lonen
Onder het motto 'misdaad mag niet lonen' probeert justitie al jarenlang criminelen kaal te plukken. Maar het valt niet altijd mee om het vermogen van de boeven op te sporen. Hoe is dat in 2008 gegaan? De cijfers.

Geflipflop rond missie Afghanistan
Nederland gaat eind 2010 weg uit Uruzgan. Minister van Defensie Eimert van Middelkoop was heel duidelijk in de Tweede Kamer. Maar premier Balkenende sluit een nieuwe missie, ergens anders in Afghanistan, niet uit. Pas als het verzoek Nederland bereikt, wil hij daarover beslissen.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 23 januari door de VARA, de NOS en NTR. Te gast was Herre Kingma. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee