Uitzending
NOVA - 18-8-2006

18-8-2006

NOVA

857 x bekeken | 0 reacties
6
Japanse kroonprins in Apeldoorn
De Japanse kroonprins Nahurito houdt met vrouw en dochtertje vakantie op kasteel 't Oude Loo in Apeldoorn. Volgens Royaltywatchers uit Japan hoopt het paar even verlost te zijn van het rigide hofleven in Tokio ťn van de publieke discussie over het uitblijven van een troonopvolger. Want kroonprins Nahurito en zijn vrouw Nasako Awada hebben alleen een dochter en in Japan is de keizerlijke troon voor vrouwen nog altijd taboe.

De Beuk erin
De gehele maand augustus presenteren prominente ťn niet prominente Nederlanders een locatie in Nederland die zij afschuwelijk vinden. Vandaag is de beurt aan planoloog Vincent van Rossum.

IsraŽlische soldaten
De directe aanleiding voor de oorlog van IsraŽl tegen de Libanese Hezbollah was de gijzeling van twee IsraŽlische soldaten. De oorlog is nu overgegaan in een broos bestand, maar de twee IsraŽlische soldaten zijn nog steeds in handen van de Hezbollah. Correspondent Ankie Reches sprak met de vrouw van een van de soldaten.

Presentatie: Joost Karhof

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 18 augustus door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie