Uitzending
NOVA - 22-8-2006

22-8-2006

NOVA

688 x bekeken | 0 reacties
6
Toekomst kranten
De Volkskrant komt morgen voor de 25.000ste keer uit en bestaat op 1 oktober 85 jaar. Een mijlpaal dus. Maar boven alle (papieren) kranten pakken zich donkere wolken samen. Een gesprek met Jan Dijkgraaf, oud-hoofdredacteur van de Metro en nu hoofdredacteur van Management Team.

De beuk erin met Martin Bril
De gehele maand augustus presenteren prominente ťn niet prominente Nederlanders hun lelijkste plek van Nederland. Vanavond de beurt aan columnist Martin Bril.

Michael Franti
Maatschappelijk bevlogen en uiterst kritisch over het optreden van zijn land in de wereld. De Amerikaanse muzikant en filmmaker Michael Franti laat er in zijn werk geen misverstand over bestaan dat hij tegen de oorlog in Irak is. Op blote voeten, en als het niet anders kan op slippers, ging hij naar Irak, IsraŽl en de Palestijnse gebieden. NOVA sprak met de Amerikaanse protestmuzikant.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 22 augustus door de VARA en de NPS. Te gast waren Martin Bril, Michael Franti en Jan Dijkgraaf. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie