Uitzending
NOVA - 19-8-2006

19-8-2006

NOVA

797 x bekeken | 0 reacties
6
Actualiteiten van de NPS en VARA, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. -Veehandelaren: we worden benadeeld. Nederlandse veehandelaren voelen zich benadeeld nu landbouwminister Veerman een exportverbod heeft afgekondigd na de uitbraak van Blauwtong. In BelgiŽ is de herkauwersziekte ook uitgebroken, maar daar geldt nog geen totaal exportverbod. Nederlandse vee-exporteurs zien een miljoenenschade op zich afkomen. Een reportage en een gesprek in de studio met Jan Venneman, directeur van Veepro-Holland, de branche-organisatie van vee-exporteurs. -Fotoverslag van 11 september. Volgende maand is het al weer vijf jaar geleden dat er een schok door de hele wereld ging. Twee vliegtuigen boorden zich in de Twin Towers van het World Trade Center in New York. Over de nasleep van de ramp maakte fotograaf Joel Meyerowitz een monumentaal fotoboek. Als eerste mocht hij indertijd het rampterrein op. Zijn fotoverslag is even uniek als gruwelijk. NOVA sprak met de fotograaf op het Ground Zero-terrein in hartje New York. -NOVA-kijker gooit de beuk erin. De gehele maand augustus presenteren prominente ťn niet prominente Nederlanders hun lelijkste plek van Nederland. Vanavond de beurt aan een kijker van NOVA, Peter Ludden.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 19 augustus door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee