Uitzending
NOVA - 24-8-2006

24-8-2006

NOVA

590 x bekeken | 0 reacties
6
Incident Northwest Airlines blijft onduidelijk
Een Northwest DC10-toestel dat op weg was naar India, keerde woensdag al snel terug naar Schiphol. De twaalf verdachten die werden gearresteerd zitten nog steeds vast. Het is onduidelijk wat er aan boord heeft plaatsgevonden. Volgens minister van Justitie Donner lijkt het echter niet om een terroristische daad te gaan.

De eerste landelijke naturalisatiedag
Het is uit de Verenigde Staten en Canada over komen waaien: naturalisatiedag, een ceremonie in alle gemeentehuizen van Nederland voor nieuwe landgenoten. Minister Verdonk heeft het bedacht om het verkrijgen van het Nederlanderschap luister bij te zetten. NOVA ging mee met een kersverse nieuwe HengeloŽr.

Nog geen rust in Libanon
Er zijn nog steeds gewapende confrontaties tussen IsraŽlische eenheden en Hezbollah in Zuid-Libanon, maar de grootschalige beschietingen en bombardementen zijn opgehouden. Langzaam keren de gevluchte bewoners terug naar hun dorpen en steden. VRT-verslaggever Rudi Vranckx ging ook terug: naar het Hezbollah-gebied waar IsraŽl flink heeft huisgehouden.

NOVA's Clairy Polak gooit de beuk erin
De gehele maand augustus presenteren prominente ťn niet prominente Nederlanders hun lelijkste plek van Nederland. Vanavond de beurt aan NOVA-presentatrice Clairy Polak.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 24 augustus door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie