Uitzending
NOVA - 12-8-2006

12-8-2006

NOVA

811 x bekeken | 0 reacties
6
VN-resolutie Midden-Oosten
Ondanks de resolutie die gisteravond werd aangenomen door de Veiligheidsraad van de VN, die juist vraagt om een einde aan het geweld, wordt er nog volop gevochten. Minister van Buitenlandse Zaken Ben Bot over diplomatie en oorlog in het Midden-Oosten en over de houding van de Nederlandse regering tijdens de crisis.

Rozenfestival
Het bestaat al sinds 1922: het tweejaarlijkse Rozenfestival in het Noord-Limburgse dorpje Lottum, dat elke keer ruim 45.000 bezoekers trekt. Lottum, het centrum van de kweek van tuinrozen in Nederland, is dezer dagen één grote praalwagen. En de voorbereidingen voor het festival-allemaal vrijwilligerswerk-gaan door tot het laatste moment. Een verslag.

De beuk erin
Prominente én niet prominente Nederlanders presenteren een locatie in Nederland die zij afschuwelijk vinden. Vandaag is de beurt aan journalist Tracy Metz.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 12 augustus door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Ben Bot en Tracy Metz. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie