Uitzending
NOVA - 10-8-2006

10-8-2006

NOVA

880 x bekeken | 0 reacties
6
Terroristische aanslag verijdeld
Politie en veiligheidsdiensten waren ze al een tijd op het spoor, maar vannacht vonden ze het niet meer verantwoord nog langer te wachten. De Britse politie arresteerde 21 mensen die op het punt zouden staan een reeks vliegtuigen op hun weg van Londen naar Amerika te laten exploderen. Twee verdachten zouden nog voortvluchtig zijn. En daarom werd er groot alarm gegeven, met alle gevolgen van dien voor het luchtverkeer van en naar Groot-BrittanniŽ. Vanavond een verslag vanaf een chaotisch Schiphol. Ook bericht Nova rechtstreeks vanaf het vliegveld Heathrow in Londen. Verder een gesprek in de studio met Erwin Muller, directeur van het Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement.

De beuk erin: lelijkste plek van Herman Philipse
De gehele maand augustus presenteren prominente Nederlanders een locatie in Nederland die zij afschuwelijk vinden. Vandaag is de beurt aan filosoof Herman Philipse. Zijn nominatie is alvast online te bekijken.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 10 augustus door de VARA en de NPS. Te gast was Herman Philipse.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee