Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 17-8-2006

17-8-2006

NOVA

598 x bekeken | 0 reacties
6
Verkiezingsprogramma CDA bekend
Vandaag presenteerde het CDA haar verkiezingsprogramma onder de titel 'Vertrouwen in Nederland, vertrouwen in elkaar'. In de studio een toelichting van Maxime Verhagen, tweede op de verkiezingslijst van de partij.

De beuk erin met cabaretier Vincent Bijlo
De gehele maand augustus presenteren prominente Ún niet prominente Nederlanders een locatie in Nederland die zij afschuwelijk vinden. Vandaag is de beurt aan cabaretier Vincent Bijlo. Bekijk zijn keuze alvast hier. Klik hier om zelf filmpjes en/of foto's in te sturen, klik hier om alle inzendingen te bekijken en klik hier om te stemmen op genomineerde locaties. De nominaties van vorige week staan in het archief.

Voor het eerst naar school in Afghanistan
'Save the Children' is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor de rechten van het kind. Zo ook in Afghanistan. Hier wil zij onder andere de kwaliteit van het onderwijs verbeteren. Veel kinderen zijn nog nooit naar school geweest. Daarom heeft de organisatie twee proefscholen opgezet, waar kinderen leren lezen en schrijven. Een reportage.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 17 augustus door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Maxime Verhagen en Vincent Bijlo. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie