Uitzending
NOVA - 15-1-2007

15-1-2007

NOVA

958 x bekeken | 0 reacties
6
Moslimjihadisten op het internet
Met een Kamerbrede motie riep de Tweede Kamer na de moord op Theo van Gogh op om radicale sites van moslimjihadisten op te sporen en uit de lucht te halen. Nu, twee jaar later, onderzoekt NOVA wat daarvan terecht is gekomen. In NOVA de reactie van een bezorgde co÷rdinator terrorismebestrijding Tjibbe Joustra.

Drugssmokkel
'Politie laat container met coke door', kopte de Telegraaf afgelopen zaterdag. Een onderzoek naar een criminele bende die vanuit Venezuela containers met coca´ne Nederland binnensmokkelde, werd op de dag dat er daadwerkelijk een container met coca´ne binnenkwam, stilgelegd. VVD-Kamerlid Teeven stelde vandaag Kamervragen. NOVA stelde zich de vraag: werd deze container bewust doorgelaten of niet? Iets wat sinds de IRT-affaire niet meer mag.

Verslagenheid in Wapenveld
Bij een auto-ongeluk vrijdagavond in Wapenveld kwamen de bestuurder van 22 jaar en twee broers van 18 en 21 om het leven. De 19-jarige vriendin van de chauffeur raakte zwaargewond. Vanavond worden de slachtoffers in een stille tocht herdacht. NOVA spreekt met vrienden en ooggetuigen.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 15 januari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Tjibbe Joustra. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie