Uitzending
NOVA - 11-1-2007

11-1-2007

NOVA

949 x bekeken | 0 reacties
6
Moord Hoogerheide
De reclassering heeft ernstig gefaald bij het toezicht op Julien C., verdacht van de moord op de achtjarige Jesse in Hoogerheide. Twee reclasseringsmedewerkers worden ontslagen. Julien C. was in de school toen Jesse werd doogestoken en er is forensisch bewijs tegen hem. Toen hij de brui gaf aan zijn psychiatrische behandeling, wegens een eerder delict, greep de reclassering niet in. In de studio is Sjef van Gennip, directeur van Reclassering Nederland.

Bush en Irak
President Bush heeft het Amerikaanse volk vannacht steun gevraagd voor zijn plan extra soldaten naar Irak te sturen. De democratische oppositie in het congres is tegen en volgens opiniepeilingen steunt nog maar een derde van de Amerikanen het Irak-beleid van Bush. De president ondersteunde zijn oproep met een bezoek aan een marinebasis. Vanuit New York een gesprek met Nova's nieuwe Amerika-correspondent Willem Lust.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 11 januari door de VARA en de NPS. Te gast was Sjef van Gennip.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee