Uitzending
NOVA - 10-1-2007

10-1-2007

NOVA

742 x bekeken | 0 reacties
6
Europese energiemarkt faalt
Europa heeft een nieuwe post-industriële revolutie nodig om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Dat stelt de Europese Commissie in een vandaag gepresenteerd rapport over de gebrekkige Europese energiemarkt. Eurocommissaris voor mededinging Neelie Kroes licht het zeer kritische rapport toe.

Lachen om Hitler
The Great Dictator van Charlie Chaplin was de eerste parodie op Adolf Hitler en sindsdien is de Führer zeer vaak op de hak genomen. Maar lachen om Hitler lag in Duitsland altijd een beetje gevoelig. De nieuwe Duitse film Mein Führer, die wirklich wahrste Wahrheit über Adolf Hitler brengt daar verandering in. De omstreden film gaat vanavond in Berlijn in première. Duitse tv-presentatrice Anke Plättner peilt de eerste reacties op de Hitler-satire.

Den Haag Vandaag
De informatie zou ver weg van het Binnenhof plaatsvinden, maar het is het Catshuis geworden, slechts drie kilometer verderop. Het laatste nieuws over de informatie.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 10 januari door de VARA en de NPS. Te gast was Neelie Smit-Kroes. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie