Uitzending
NOVA - 9-1-2007

9-1-2007

NOVA

930 x bekeken | 0 reacties
6
Willem Holleeder spreekt
Na jaren verbreekt de topcrimineel Willem Holleeder vanavond zijn stilzwijgen. In het programma van misdaadverslaggever John van den Heuvel gaat Holleeder vanuit de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught in op de beschuldigingen dat hij een moordenaar en een afperser is. In de studio reageert zijn advocaat Bram Moszkowicz.

Prins Laurent
De Belgische prins Laurent, die in de jaren negentig geld en hulp kreeg van fraudeurs bij de marine, dacht dat die steun legitiem was. Hij vertrouwde zijn adviseur, die had gezegd dat de marine kon helpen bij de inrichting van zijn villa. Het laatste nieuws uit BelgiŽ.

Interventieteams
Na de moord op Theo van Gogh, in november 2004, werden door minister Verdonk speciale interventieteams geÔnstalleerd. De teams adviseren gemeenten hoe spanningen tussen verschillende bevolkingsgroepen op tijd gesust kunnen worden om zo te voorkomen dat bij voorbeeld opnieuw moskeeŽn in brand worden gestoken. Dick Corporaal is coŲrdinator van de interventieteams. Hij maakt de resultaten bekend.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 9 januari door de VARA en de NPS. Te gast was Bram Moszkowicz. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie