Uitzending
NOVA - 13-1-2007

13-1-2007

NOVA

587 x bekeken | 0 reacties
6
Warmste etmaal in januari in honderd jaar
Niet eerder was een etmaal in januari zo zacht als dinsdag. De gemiddelde temperatuur over 24 uur was 12,9 graden Celsius. Dat is een graad warmer dan op 5 januari 1957, toen het vorige record werd gevestigd. Een verslag.

Remak (VVD) reageert op fraudezaak
De rechtbank in Amsterdam heeft oud-Kamerlid Patricia Remak veroordeeld voor uitkeringsfraude. De rechtbank stelt dat Remak ruim drie jaar bewust heeft nagelaten haar inkomsten van haar werk bij het ministerie van FinanciŽn en bij de Provinciale Staten te melden, terwijl ze wist dat die van invloed waren op haar wachtgelduitkering. Remak is verbijsterd en kwaad over het vonnis en reageert in de studio.

PVV zocht steun bij extreem-rechts
De Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft voorafgaand aan de Tweede Kamerverkiezingen afgelopen november steun gezocht op extreem-rechtse en radicale internetfora. Dat heeft NRC Handelsblad vandaag gemeld. De oproepen op de internetfora zijn opmerkelijk omdat Wilders zelf zich publiekelijk altijd heeft gedistantieerd van extreem-rechts. Vanavond in NOVA de reactie van Geert Wilders.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 13 januari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Geert Wilders.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie