Uitzending
NOVA - 17-1-2007

17-1-2007

NOVA

819 x bekeken | 0 reacties
6
De achterban van de ChristenUnie
In Hilversum begon vandaag een nieuwe onderhandelronde. Informateur Wijffels en de onderhandelaars van CDA, PvdA en ChristenUnie duiken weer voor drie dagen onder om in alle rust vorderingen te kunnen maken. Nova ging op zoek naar de achterban van de ChristenUnie. Wie zijn zij?

Gedragscode militairen
De medewerkers van Defensie, zowel militairen als burgers, gaan de komende weken praten over de manier waarop ongewenst gedrag binnen de organisatie kan worden aangepakt. In de studio commentaar van generaal buiten dienst Hans Couzy, tevens voorzitter van de Federatie van Nederlandse Officieren.

Muhammed Ali 65 jaar
Er is weinig misverstand over dat Muhammed Ali één van de grote sportlegendes is. En en passant een onderhoudende showman. De bokskampioen wordt vandaag 65 jaar. Nova haalt herinneringen op met Jean Pierre Coopman. Hij bokste 30 jaar geleden tegen Ali en ziet die nederlaag nog altijd als het hoogtepunt van zijn carrière.

Wie is de baas bij Stork?
Het hele Nederlandse bedrijfsleven kijkt vandaag met spanning uit naar de uitspraak van de rechter in de zaak Stork: Stork heeft, in een poging een splitsing te voorkomen, extra aandelen uitgegeven om zo de macht van de grootaandeelhouders te verkleinen. De uitspraak zal mogelijk invloed hebben op alle Nederlandse beursgenoteerde vennootschappen waarin de directie zich geconfronteerd ziet met grootaandeelhouders die de koers van het bedrijf wezenlijk willen verleggen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 17 januari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Hans Couzy.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee