Uitzending
NOVA - 1-10-2009

1-10-2009

NOVA

1027 x bekeken | 0 reacties
8
DSB: het oneindige verhaal
Wouter Bos sloot zich gisteren aan bij de kritiek van de Tweede Kamer op praktijken bij de DSB-Bank nadat NOVA maandag ex-medewerkers aan het woord liet. Zij vertellen hoe de bank tot voor kort systematisch en op grote schaal zo veel en zo hoog mogelijke koopsompolissen verkocht, zonder de klant te waarschuwen voor de risico's. Vanmorgen riep Pieter Lakeman, voorzitter van de Stichting Hypotheekleed, alle klanten van DSB op hun geld op te nemen. De website van DSB liep vast. Maar volgens woordvoerder Klaas Wilting 'niet door de enorme toeloop, maar door hackers'. De continuing story van DSB.

Wat ging er fout tijdens het AOW-overleg?
Gisteren mislukte een poging van de SER om tot een unaniem AOW-advies te komen. Deze mislukte poging heeft geleid tot een vertrouwensbreuk tussen werkgevers en vakbeweging. De sociale partners leggen de schuld van het mislukken bij elkaar. Een recontructie van de gebeurtenissen.

Den Haag Vandaag: de Westerschelde
In de Tweede Kamer wordt vandaag verder gedebatteerd over de ontpoldering van de Westerschelde. Een deel van de Kamer heeft twijfels bij de zoektocht van het kabinet om ontpoldering van de Zeeuwse Hedwigepolder te voorkomen.

Presentatie: Twan Huys, Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 1 oktober door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee