Uitzending
NOVA - 6-10-2009

6-10-2009

NOVA

762 x bekeken | 0 reacties
6
Eindhoven voor pedofiel verboden
Een pedoseksuele man die twee keer is veroordeeld voor ontucht met minderjarige jongens wil nu weer terug naar zijn huis in Eindhoven. Maar de gemeente vindt dat onverantwoord en weigert hem toegang tot de stad. Het gemeentebestuur is bang voor onrust en wraakacties. De man is woedend en vecht de beslissing aan.

Dodenpiloot blijft in cel
NOVA is in Madrid, waar Transavia-piloot Julio P. vandaag voor de rechter stond. ArgentiniŽ verdenkt Julio P. ervan zich ten tijde van de Argentijnse dictatuur schuldig te hebben gemaakt aan dodenvluchten. Bij die vluchten werden tegenstanders van de dictatuur boven zee levend uit een vliegtuig gegooid. ArgentiniŽ heeft Spanje om zijn uitlevering gevraagd.

DSB studeert op overeenkomst
De DSB Bank buigt zich vandaag over het contract dat de bank zou tekenen met de stichting Steunfonds Probleemhypotheken, ook wel bekend onder de naam DSB Ramp. Een deel van de raad van bestuur van de bank vindt dat bepaalde zaken aangepast moeten worden. Het laatste nieuws.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 6 oktober door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee