Uitzending
Moraalridders - Sybrand van Haersma Buma, Dick Jol, Antoine Bodar

Sybrand van Haersma Buma, Dick Jol, Antoine Bodar

Moraalridders

24-11-2010

| 2180 x bekeken | 0 reacties
7
In Moraalridders CDA-fractieleider Sybrand van Haersma Buma, voetbaltrainer Dick Jol en priester Antoine Bodar.

Sybrand van Haersma Buma
Het CDA zwalkte visieloos naar een verkiezingsnederlaag op 9 juni, concludeert een evaluatierapport van de partij zelf. Tijdens een congres willen de christendemocraten zaterdag dit hoofdstuk sluiten, maar hoe komt het CDA er weer bovenop? We vragen het de nieuwe fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma.

Dick Jol
Een flinke tackel op de enkels, een goedgemikte elleboogstoot of een paar noppen in je knieen. Daar zijn we inmiddels wel aan gewend op de Nederlandse voetbalvelden. Maar een speler die een andere speler bijt? Dat is toch nog iets nieuws.
Ajaxied Luis Suarez zette afgelopen weekend iets te letterlijk zijn tanden in PSV-er Otman Bakkal. Waarom wilde Bakkal daar na afloop niets meer over zeggen? Waarom is het in de voetballerij zo erg om je collega erbij te lappen? De Moraalridders vragen het de bekende oud-scheidsrechter van Nederland; Dick Jol.

Antoine Bodar
Een prostituée mag condooms gebruiken. Dat zegt de Paus in een pasverschenen boek. Condoomgebruik is verboden in de katholieke kerk maar er zijn dus uitzonderingen. Alle media berichten over een grote stap voorwaarts, maar is dat wel zo? We hopen een antwoord te krijgen van priester Antoine Bodar.

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Sybrand van Haersma Buma, Dick Jol, Antoine Bodar is uitgezonden op woensdag 24 november door de EO. Te gast waren Dick Jol, Sybrand van Haersma Buma en Antoine Bodar. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie