Uitzending
M. - 4-6-2019

4-6-2019

M.

1171 x bekeken | 0 reacties
5
Breaking Bad in de polder: steeds meer Crystal Meth-labs worden opgerold in ons land. Mexicaanse drugskartel leiden dit, volgens Koen Voskuil. Criminoloog Ton Nabben, burgemeester van Breda Paul Depla en officier van Justitie Antoinette Doedens onderkennen het probleem.

Churandy Martina is nog lang niet uitgerend. Hij probeert zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio volgend jaar. Als dit lukt, heeft hij iets bereikt wat één van zijn grootste concurrenten, Usain Bolt, nooit is gelukt: vijf keer deelnemen aan de Spelen.

5 miljoen exemplaren van 'Fire and Fury' gingen al over de toonbank en de bestseller van Michael Wolff over President Trump heeft sinds vandaag een vervolg: 'Siege: Trump Under Fire'. Wat is volgens Twan Huys het geruchtmakendste nieuws uit dit boek?

De Nederlandse band 'New Cool Collective' toert met hun unieke mix van jazz, soul, Latin en salsa de hele wereld over. Vorig jaar vierden ze hun 25-jarige jubileum, maar kunnen nog makkelijk 25 jaar door. Een voorproefje van hun nieuwe album Dansé Dansé.

In deze uitzending van M. waren Churandy Martina, Paul Depla en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 4 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie