Uitzending
M. - 17-4-2019

17-4-2019

M.

768 x bekeken | 0 reacties
5
Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt. Twan Huijs zat gisteren voor #ditisM in Parijs en vertelt ons wat bezoekers van de Ziggo Dome te wachten staat.

In zijn nieuwe programma 'De Outsiders' gaat Tim den Besten voor de VPRO op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de norm. Een veganistische jager, een fruitariŰr en een flatearther. Wat zeggen hun verhalen over ˛nze hokjes?

Het Amsterdamse trio My Baby hypnotiseert met hun eigenzinnige mix van blues, folk en dance hele festivalvelden. En ze vangen er ook de 'eighties vibe' mee van de nieuwe film Baantjer: Het Begin. De band maakte de titelsong van de film: Seeing Red!

Aan superlatieven geen gebrek gisteravond na de fantastische overwinning van Ajax op Juventus. Na 22 jaar flikken ze het opnieuw: Ajax, met 'de kleinkinderen van Johan Cruijff' staat in de halve finale van de Champions League.

In deze uitzending van M. waren Tim den Besten en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 17 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie