Uitzending
M. - 10-4-2019

10-4-2019

M.

1575 x bekeken | 0 reacties
5
Hij maakte een reis door China, maar onze Frans Bauer blijft niet stilzitten! Met nieuwe muziek komt hij terug in de Nederlandse hitlijsten. Hij laat zijn nieuwe plaat Leugentje om bestwil horen!

Na de 7-0 overwinning op Chili is de Oranjekoorts aan het stijgen. Bondscoach van de Oranjeleeuwinnen, Sarina Wiegman heeft haar selectie voor het aankomende WK bekendgemaakt! Ze zit bij Margriet aan tafel!

Er wordt al jaren onderzoek naar gedaan, maar bestaan ze wel echt? Vanmiddag wordt Einsteins theorie werkelijkheid: zwarte gaten bestaan! De allereerste foto van een zwart gat wordt gepubliceerd. Wetenschapsjournalist Govert Schilling praat er over.

Vanavond staat Ajax tegenover Juventus in de kwartfinale van de Champions League! Hans Kraay jr. geeft een voorbeschouwing.

Vanavond trappen we M's Boekenclub af! Deze maand: Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer, genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Wat betekent het vandaag de dag om Europeaan te zijn? Met Suzette Hermsen, Willem de Gelder en Rafiq Friperson praten we over de roman.

In deze uitzending van M. waren Frans Bauer, Hans Kraay jr., Ilja Leonard Pfeijffer en Govert Schilling te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 10 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie