Uitzending
M. - 18-4-2019

18-4-2019

M.

859 x bekeken | 0 reacties
5
'We moeten natuurlijk wel gebruik maken van jouw mooie gezichtje.' Eline Leijten deed onderzoek naar seksisme jegens vrouwen op de werkvloer. Stellen vrouwen zich niet gewoon een beetje aan? Neelie Kroes, Prins Constantijn en Eline Leijten praten er vanavond over.

Na 10 jaar vertrekt Philippe Remarque als hoofdredacteur van de Volkskrant. Van een linkse en betweterige krant maakte hij een lossere en persoonlijkere tabloidkrant. Waar oplages eerst daalden, wist hij de krant klaar te stomen voor de digitale generatie.

We trappen de nieuwe rubriek 'Nevermind The 90's' af! Felgekleurde trainingspakken, sneakers en heerlijke muziek. Elke week duiken we in de nostalgie van deze heerlijke muziekperiode, met vanavond Eva Koreman, Glennis Grace en Isabelle Brinkman.

In deze uitzending van M. waren Glennis Grace, Neelie Smit-Kroes, Prins Constantijn, Eva Koreman en Isabelle Brinkman te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op donderdag 18 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie