Uitzending
M. - 22-4-2019

22-4-2019

M.

606 x bekeken | 0 reacties
5
Uit ogenschijnlijk kansloze positie vocht Mathieu van der Poel zich terug in de laatste halve kilometer van de Amstel Gold Race. Hij sprintte alles voorbij en kwam als winnaar over de finish! Met Nynke de Jong, Gio Lippens, Rob Harmeling en Herman van der Zandt praten we na. Vicepremier en minister van landbouw Carola Schouten van het Ministerie van Landbouw bezocht in Rome de Nederlandse bloementelers, die het Sint-Pietersplein versierden voor de paasmis. Ook ontmoette ze de paus, die in zijn paastoespraak uitgebreid stilstond bij de aanslagen in Sri Lanka.

Na hun eerste album On is de Turks-Nederlandse band Altin Gn nu terug met een nieuwe plaat. Die staat vol met hun kenmerkende eclectische pop, perfect voor de zomer dus! Bij M spelen ze hun nieuwe single.

Sinds Kleuters Tegen Kwalen bij Omroep MAX op tv is, worden de negen ouderen overspoeld met mooie tekeningen, kaartjes en lieve brieven van kijkers. En terecht, want het experiment laat zien wat een groep kleuters kan doen met het geluk n de gezondheid van ouderen.

In deze uitzending van M. waren Herman van der Zandt, Nynke de Jong en Rob Harmeling te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 22 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie