Uitzending
M. - 12-4-2019

12-4-2019

M.

1502 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Frank Lammers, Wil Hartog en Matteo van der Grijn, Dean Lewis, Boris van der Ham, Clarice Gargard, Samira Bouchibti en Geert Dales, Janine Abbring en Dennis Weening. Het motorseizoen vindt dit jaar niet alleen op het asfalt plaats, maar ook op de planken. Frank Lammers regisseert Jumping Jack, een musical over de legendarische motorcoureur Jack Middelburg. Met oud-coureur Wil Hartog en hoofdrolspeler Matteo van der Grijn zit hij bij M.

De Australische singer-songwriter Dean Lewis veroverde in 2016 met zijn single 'Waves' een plek in de Nederlandse hitlijsten. Eind juni staat hij in TivoliVredenburg Utrecht en de Effenaar Eindhoven, maar bij M geeft hij alvast een voorproefje met 'Be Alright'!

In het M-Panel gaan oud-politicus Boris van der Ham, columnist Clarice Gargard, onderwijsadviseur Samira Bouchibti en partijvoorzitter van 50Plus Geert Dales in discussie over het lerarentekort op scholen in achterstandswijken.

Winter is coming Het allerlaatste seizoen van Game Of Thrones gaat zondag in première. Het einde van een tijdperk voor diehardfans Janine Abbring en Dennis Weening.

In deze uitzending van M. waren Boris van der Ham, Dennis Weening, Frank Lammers, Geert Dales, Jack Middelburg, Janine Abbring, Samira Bouchibti en Wil Hartog te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op vrijdag 12 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie