Uitzending
M. - 19-4-2019

19-4-2019

M.

618 x bekeken | 0 reacties
4
Door de vroeggeboorte van Pieter Derks' dochter stond zijn leven even op zijn kop. Zijn show 'Voor wat het waard is' ging een paar maanden later dan gepland van start, maar afgelopen week was het zover: zijn inmiddels achtste show beleefde zijn première!

GroenLinks, SP en PvdA leverden deze week een wetsvoorstel om te stoppen met belastingvoordelen voor miljardenbedrijven zoals Shell Nederland. Paul Tang, Heleen Mees, Sander Schimmelpenninck en Vincent Karremans gaan in discussie in het wekelijkse M-Panel.

Acht maanden trainen voor 'het beste optreden ooit'. Beyonce haar documentaire Homecoming over het concert op Coachella staat op Netflix NL. Ze was de eerste zwarte vrouwelijke hoofdact ooit op het grote festival. Sylvana Simons en Wieteke van Zeil praten erover.

In deze uitzending van M. waren Heleen Mees, Paul Tang, Pieter Derks, Sander Schimmelpenninck en Sylvana Simons te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op vrijdag 19 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie