Uitzending
M. - 23-4-2019

23-4-2019

M.

692 x bekeken | 0 reacties
5
Homogenezing, het klinkt als iets uit de jaren 50, maar het blijkt nog steeds voor te komen in Nederland. Programmamaker Ewout Genemans en Femke van Hettema, die te maken kreeg met homogenezing, schuiven aan.

Met zo'n 1,5 miljoen luisteraars op Spotify is Joep Beving een van de meest beluisterde solopianisten ter wereld! Vanavond speelt hij bij M.

Een agressieve schimmelziekte slaat hard om zich heen. Ruim 90 soorten kikkers, padden en salamanders zijn al verdwenen door deze schimmel. Wat is de impact van de ziekte? En is het een ecologische ramp? Boswachter Arjan Postma en bioloog Auke-Florian Hiemstra praten ons zo bij.

Ons huis van de democratie, het Binnenhof, wordt verbouwd. En dat gaat niet zonder slag of stoot. We bespreken het met Frits Wester, Sandra Beckerman en Jan Middendorp.

In deze uitzending van M. waren Arjan Postma, Ewout Genemans en Frits Wester te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 23 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie